muziek

Neem contact op met de coördinator: Evert-jan, klik hier :)

Naam

Email

Bericht

Na de uitreiking van de medailles is het de beurt aan onze muzikale gladiatoren om een top prestatie te leveren en voor volle tribunes worldly records te verbreken!

Er is geen specifieke muziekstijl voor olympiërs die geïnteresseerd zijn in alternatieve energie, dus willen we een omgeving creëren waar voor iedereen wat bij zit. Er zijn DJ’s, live bands, spontane kampvuur juweeltjes en een chill-out tent. Genoeg fijne tunes zodat iedereen kan genieten van de mooie avonden.

Wie wil komen spelen is meer dan welkom dus neem je gitaar, mondharmonica, viool of harp mee of je platen, MP3′s of cd’s. Er is altijd wel een gaatje dat opgevuld kan worden met fijne tunes. Maar neem ook vooral stroom mee, zonnepanelen, batterijen, of een fantastisch waterrad.

Maakt niet uit hoe, wie, waar, hoeveel, maar WATT daar draait ‘t om!

Wij hebben groovy jazz, ethnic fusion, broken beats, fixed funk, rockin roll, hip flip trip hop, soulful reggae, a twist of funky punk and some slices of silicone lounge. En dat allemaal gegenereerd door enthousiaste vrienden en muzikanten, alles voor de verslaving die muziek heet.

And that’s not all folks!

We hadden al een fantastische lineup in 2008, 2009, 2010 en 2011 en binnenkort staan hier de namen van de bands die je dit jaar kunt verwachten, stay tuned!

In 2011 waren al de onderstaande bands en DJ’s powered by the sun en volgens zeggen voelde dat extra lekker dus deze keer graag even een applausje voor de zon!

Le Titre, Fons Herder, Mountain Hagen, Besvendsen, Mr Richard, Wytze, Cultiv8, Daisy & the Jitterbugs, the Obama’s, Becalming Hurts, Lazylife, Dr Loveboat, en last but not least Jelle

Wil jij op Willekleurig spelen? Ook een keer op zonne-energie draaien, jammen, slammen, goed voor het milieu en je karma? mail dan: music@willekleurig.nl

It’s all willekleurig, so anything can happen!

 

Comments are closed.