blij brigade

Neem contact op met de coördinator: Paula, klik hier :)

Naam

Email

Bericht

De blij brigade komt <datum, tijd, plaats> en <datum, tijd, plaats> bij elkaar om te brainstormen.

Met trots presenteren we u dit jaar de blij brigade! Zij weten alles tijdens Willekleurig!

Wil je iets organiseren, maar niet alleen? Heb je iets nodig? Materialen misschien? Wil je iets doen? Of misschien wel even helemaal niets? De blij brigade is er om je blij te maken.

We hebben ontdekt de afgelopen jaren dat er meer kan tijdens Willekleurig dan er gebeurd. Er is meer potentie en de sleutel is ideeën en mensen aan elkaar koppelen.

Een paar keer per dag zal de blij brigade proberen matches te vinden en mensen blij te maken. Dus als jij verstand hebt van elektrotechniek en iemand loopt rond met een doos oude keukengereedschappen is de kans dit jaar een stuk groter dat jullie een waterrad kunnen maken. Of een douche… Of..

De blij brigade is een team dat (deelname aan) activiteiten en fun stimuleert. De blij brigade beheert een mobiel informatiepunt waar actuele informatie over workshops en projecten beschikbaar is. Het doel is om mensen te betrekken bij activiteiten op het terrein, activiteiten te ontwikkelen en in gang te zetten. De achterliggende gedachte is om het gevoel van community versterken.

Meedoen?

We…
.. stimuleren deelname workshops.
.. organiseren hulp waar nodig (ook voor de dagelijkse dingen).
.. zetten activiteiten in gang . De blij brigade heeft een voorraadje leuke, grappige activiteiten die makkelijk uitgevoerd kunnen worden. Krantenmeppen, krokodillenrace, etc. Ook voor kinderen!
.. doen matchmaking voor mensen die iets willen doen.
.. hebben een ideeënboek; iedereen kan hier een verzoek of aanbod doen, de blij brigade kan helpen deze te matchen en uit te voeren.
.. zijn en doen ludiek op z’n Willekleurigst:)

En gaan er met 4 tot 6 mensen voor zorgen dat iedereen zich thuis voelt op Willekleurig!

Er zijn nog plekken beschikbaar in dit team op; neem snel contact op met Paula!

 

 

Comments are closed.