activiteiten

Coördinator:
Judith – judithnieborg<at>hotmail.com Workshops, games en activiteiten.

Hieronder staan de workshops en activiteiten die we dit jaar gaan doen. Hou de lijst in de gaten want er komen steeds nieuwe dingen bij. Wil je ook een workshop of activiteit doen op Willekleurig? Dan kan door onderstaande vragenlijstje (met antwoorden) te sturen naar de coördinator van dit team: Judith -judithnieborg<at>hotmail.com. We zullen de activiteit dan in deze lijst plaatsen. Denk er wel aan dat we niets op het terrein willen achterlaten, dus dat je alles wat je brengt ook weer mee kunt nemen.

Naam workshop: (Bedenk een leuke naam die veel mensen aanspreekt.)
Wat ga je doen?: (Geef een uitleg van wat je workshop inhoudt.)
Hoeveel mensen kunnen er mee doen?
Voor wie is de workshop? (Voor jong en oud/voornamelijk voor kinderen/voor iedereen)
Materialen: (Wat zouden mensen mee moeten nemen als ze mee willen doen aan jouw workshop.)
Voorkeur locatie/tijdstip: (Heb je een voorkeur voor een locatie of tijdstip? Buiten/binnen of bijvoorbeeld ‘s morgens vroeg. We kunnen natuurlijk niets garanderen.)
Andere benodigdheden: (Denk aan een tafel oid.)

Games!
Er staan heel wat games op stapel voor Willekleurig. We gooien er wat competitie in, op ludieke wijze. Hier een lijstje met (mogelijke) spelen. Iedereen is welkom om een spel in te brengen, één van de suggesties hieronder te organiseren en natuurlijk om mee te doen of aan te moedigen!

Wat Hoe Door Nodig
Shampoo-fles-zeilboot-contest Bouw een bootje van een lege shampoofles, welke gaat het snelst Evert-jan Shampooflessen, stokjes, draad en een stuk stof.
Volleybal
Plain simple volleyball Rooz Volleybalnet, bal, fluit.
Vrouwsjouwen Sjouw je vrouw zo snel mogelijk over dit parcours Chiel Vrouwen, parcours
Etc.


Workshops en activiteiten:

Bring your UFO – UnFinished Objectives
Heb jij in je huis ook nog creatieve projecten liggen die maar niet afkomen? Neem ze mee naar Willekleurig! Tijdens deze workshop krijg je de kans om ze eindelijk af te maken!! Mocht je toch even vastlopen, dan zijn er genoeg creatieve mensen aanwezig die jou kunnen helpen! En natuurlijk kun je ook anderen helpen met hun projecten!
– Door: <open> (Geef je op bij Judith)

Solar energy
Wytze heeft zijn eigen Green Stage ontwikkeld, een podium met licht en geluid op basis van zonne energie. Maar wat komt er allemaal bij kijken als je batterijen van zestig kilo wilt opladen met zestien zonnepannelen? Wytze geeft een rondleiding en legt uit hoe het allemaal werkt.
– Door: Wytze

Bingo!
Vorig jaar kregen we een hoop mooie spulletjes gesponsord van Fairtrade winkels en andere vriendelijke winkels in de stad voor de Bingo en we hopen dat we ook dit jaar weer slagen! Als je iets leuks voor de Bingo hebt, laat het ons weten.
tony@willekleurig.nl

Ontspanning
Tijdens Willekleurig draait het veelal om interactie, maar we zijn altijd in voor leuke, fijne manieren om te ontspannen. We hebben al een chill-out tent, een sauna, een hottub, akoestische muziek om bij te chillen. Wij doen alles voor de ontspanning! Heb jij nog ideeën? Geef dit door aan Judith

Zeefdruk je rot! (nog niet bevestigd)
Officiële Willekeurig T-shirts, hoodies, tassen en bandanas kun je tijdens Willekleurig bedrukken met de lieve mensen van D-T Print die ook dit jaar weer komen met de nieuwe Willekleurig 2012 print. Ze weten wat ze doen en helpen je bij het zeefdrukken voor het beste resultaat en ze kunnen je alles vertellen over zeefdrukken en andere textieldruk technieken. Evert-jan heeft weer een te gek design klaar staan voor de zeefdruk, dus dat wordt weer een must-have dit jaar!
Neem mee: Licht gekleurd textiel werkt het beste en je hebt ongeveer 15 vierkante centimeter nodig voor de print.

Vliegvissen
De leukste manier om vis te vangen. Het is een van die love it or hate it hobby’s. Een compleet andere manier van vis vangen dan de meeste mensen gewend zijn. Evert-jan maakt al zijn aas zelf en tijdens het vliegvissen ben je echt op jacht naar je vis door de hele tijd heen en weer te lopen, never a dull moment. In zijn workshop komen de basis principes van het vliegvissen allemaal aan bod; werpen, vissen spotten, de vissen vangen en de vis koken:)
– Door: Evert-Jan

Yoga
Kun jij je voeten in je nek leggen en ben jij een echte yoga-fanaat? En kun jij anderen net zo enthousiast maken? Geef je dan nu op om deze workshop voor vroege vogels vorm te geven!
– Door: <open> (Geef je op bij Judith)

Hoelahoepen
Lekker met je heupen draaien en met je armen zwaaien. Hoepelen is leuk en Lodewijk weet alle trucjes die hij je graag leert. Dus kom lekker hoepelen in de zon op Willekleurig!
– Door: Lodewijk (Geef je op bij Judith, ook als jij hoelahoeps beschikbaar hebt.)

Mijke’s Muziek Workshop
Vrolijkheid gegarandeerd! Heb je zin om muziek te maken zonder dat je over een muzikaaltalent beschikt? Doe mee met deze muziekworkshop! Er zijn veel muziekinstrumenten aanwezig, heb je zelf thuis ook nog wat liggen neem deze dan mee!
– Door: Mijke

Bouwen met Bamboe
Frans heeft bamboe beschikbaar in alle soorten en maten! Voor grote en kleine bouwwerken. Steek je armen uit de mouwen en laat je creativiteit de vrije loop.
– Door: Frans

Zweethut (Eerst bouwen, dan zweten!)
Alle materialen zijn aanwezig! Wil jij ook genieten van een heerlijke zweethut! Help dan eerst mee om hem op te bouwen!
– Door: Chiel

Knutseltafel
Oproep! Om te zorgen dat er ook iets te doen is als het weer iets minder is (waar we niet van uit gaan) willen we een knutseltafel verzorgen waar iedereen zich kan vermaken, vooral voor de jongere bezoekers! Dus heb jij nog materialen liggen waar je niets meer mee doet of die we kunnen gebruiken? Neem ze dan mee naar Willekleurig. (Denk aan papier, lijm, scharen, stiften, potloden, stickers, kleurplaten, etc.)
Dus heb je ideeën, materialen of beschik je over veel creativiteit? Help dan mee om de knutseltafel een succes te maken!
– Door: Judith

 

 

 

Comments are closed.