kaarten

Kaartverkoop Willekleurig en Minikleurig

Willekleurig – 9 t/m 13 augustus 2012 (welkom vanaf 6 augustus)
– Kaartje 70 euro (5 dagen, incl. alle maaltijden)
– Kaartje 90 euro (5 dagen, incl. alle maaltijden)
– Kinderen vrije gift*

Minikleurig – 25, 26 en 27 mei 2012
– Kaartje 20 euro (3 dagen, incl. alle maaltijden)
– Kinderen vrije gift

Koop hier je kaartje voor Willekleurig 2012!

Over het kaartje

Het kaartje
Het kaartje is voor 5 dagen Willekleurig, van 9 tot en met 13 augustus. Je kan al komen kamperen, voorbereiden en voorgenieten vanaf maandag 6 augustus en je kan blijven tot dinsdag 14 augustus voor het nagenieten en afbouwen. Heel graag zelfs!

Geen dagkaarten
Er zijn voor Willekleurig geen dagkaarten te verkrijgen. We zijn van mening dat het voor de sfeer en het doel van Willekleurig het beste is als iedereen er een aantal dagen is. Daarom verkopen we alleen kaarten voor vijf dagen. Je kan uiterlijk op vrijdagavond aankomen op Willekleurig, daarna gaat de poort dicht. Kun je pas zaterdag komen? Neem dan even contact op met ons.

Het idee
Willekleurig wil de kosten zo laag mogelijk houden zodat iedereen mee kan doen. Bovendien vinden we het ook niet nodig om veel geld uit te geven omdat er meer dan genoeg voor handen is. Zoals bouwmaterialen die we vaak recyclen en natuurlijk de te gekke menskracht waarmee we Willekleurig neerzetten. Iedereen bouwt mee, in de keuken of bij het maken van meubelen. Bij het opbouwen van tenten of in het delen van jouw kennis in een workshop. Kijk op de verschillende teampagina’s om te kijken waar jij enthousiast van wordt!

Alle maaltijden inbegrepen
Voor het eerst zijn dit jaar ook ontbijt en lunch in de prijs inbegrepen. Je krijgt dus vijf keer ontbijt, lunch en avondeten. Onder keuken lees je meer over de maaltijden.
 We hebben dit jaar een evaluatie gedaan onder de mensen die in 2010 en 2011 naar Willekleurig zijn gekomen en daaruit bleek dat veel mensen graag alle maaltijden bij de prijs in willen. En daarom hebben we ervoor gekozen het kaartje iets duurder te maken waardoor iedereen nu alle dagen kan genieten van heerlijk biologisch eten, zonder dat je daarvoor geld hoeft uit te geven tijdens Willekleurig.

90 euro of 70 euro
Uit dezelfde evaluatie kwam naar voren dat een aantal mensen graag een iets  grotere bijdrage zouden willen doen aan Willekleurig dan het minimum, dat kan!
We zijn er trots op dat we voor een lage prijs zo’n mooie gathering kunnen organiseren, waarbij ook nog eens alle maaltijden bij de prijs inzitten!
 Maar het is leuk om extra materialen te kunnen kopen, of er een mooie warme tent bij te kunnen zetten. Dat is precies wat we gaan doen wanneer mensen met een grotere portemonnee een kaartje van 90 euro kopen.
 De kaartjes zijn trouwens precies gelijk, net als wat je er voor krijgt; een fantastisch Willekleurig

Wil jij door ons gebeld worden?
Er is dit jaar een heus Willekleurig welkomstteam. We bellen je met alle plezier op om te vragen of we iets voor je kunnen doen, of je vragen hebt over Willekleurig en om te vragen hoe jij mee wilt doen. Misschien heb je zelf een idee, of wil je even sparren over wat je kunt en hoe je daarmee kunt bijdragen aan Willekleurig.
Zo brengen we de community met elkaar in contact en zorgen we ervoor dat iedereen een toffe tijd heeft. Tijdens Willekleurig en ook in de voorbereidingen.

*Kinderen
Voor Willekleurig wordt een donatie van ongeveer 3 keer de leeftijd van het kind gewaardeerd. Dit kun je overmaken naar ons of op Willekleurig zelf geven. Neem contact met ons op als je met kinderen komt, het is fijn om te weten hoeveel grote en kleine mensen komen naar Willekleurig.
Voor Minikleurig geld een vrije donatie voor kinderen, te voldoen op dezelfde wijze als voor Willekleurig.

Lees ook de pagina ‘meer praktische info‘ als je naar Willekleurig komt!
Voor vragen over kaarten en de verkoop kun je mailen naar tony<at>willekleurig.nl

 

 

Comments are closed.