bedankt voor die blumen!

Willekleurig wordt elk jaar weer mogelijk gemaakt door iedereen en we willen iedereen dan ook heel erg bedanken voor alle inzet in de loop der jaren. Voor al het slepen, sjouwen, rijden en bouwen. Zonder ieders inzet is Willekleurig niet te realiseren. Heel erg bedankt!

En laten we onze fantastische sponsors niet vergeten. We kwamen, we vroegen, we kregen, super! Wil je ons ook sponsoren? Laat het weten!

WHO DO WE LOVE?

Een speciale shout out naar De Maikel voor de kaas, olijfolie en pijnboompitten voor het Pesto project. En De Bolster voor de zaadjes. Alle ingrediënten voor de heerlijke pesto die we elk jaar op zondag maken op Willekleurig is volledig biologisch met dank aan hun!

Voor Minikleurig 2011 kregen we van QVIST 2 Dutch Ovens, een grote en een kleine zodat we brood konden bakken voor Minikleurig. De grote zat in een mooie houten krat die erg populair werd bij het kampvuur als tafel en krukje, een bonus!

Ook kregen we van Open Tuinen Net een mooie Dutch Oven, ze waren enthousiast over ons plan om er brood in te bakken. Hun Dutch Oven kwam met een speciaal tooltje waarmee je de deksel er makkelijk van af kan halen, want ze worden nogal heet.

Van de Groene Weg kregen we het lekkere biologische vleesch voor de Minikleurig BBQ. Nu al een aantal jaren en ook weer dit jaar met Willekleurig, helpen ze ons ook uit de brand met de spekjes voor de mosterdsoep die ook dit jaar weer op het menu staat wegens groot succes!

En we zijn heel blij met de lieve mensen van Simsalabim. Zij hebben ons afgelopen jaar van een heerlijke sauna voorzien!

Ger van Gerkel Interieur heeft ons een hele fijne vis BBQ gegeven tijdens Willekleurig 2010. Naast meubels en wandafwerking kan je bij hem dus ook terecht voor een heerlijk visje! Dankjewel Ger en Paula voor de visjes.

Vorig jaar en het jaar daarvoor hadden we ook een te gekke bingo met te gekke prijzen. Bedankt sponsors, we komen gauw weer!
Big thanks to Kinki Kappers, Simon Levelt, Pure Essentials, Riemer en Walinga, Yantra, Confetti, Tobi-Jobi´s, De Regenboogwinkel, ´t Babbelaertje snoepwaren, Leuk & Lekker, Krikke’s hobbyshop, Kloffie leut, Waterborg, Robbedoes, nul50, de Tuinen, Mulyani kadowinkel, Passion For Soap, van Erp

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.