Wat is Willekleurig

Willekleurig is een community experiment, en een camping voor creatieve, bewuste en lieve mensen. Vanuit de verschillende teams zorgen we samen voor de basis; locatie, keuken, muziek, energie, etc. De rest van de invulling en aankleding is ondergebracht in alle projecten en activiteiten.

Iedereen is crew tijdens Willekleurig!

Voor één week per jaar bouwen we letterlijk een tijdelijke gemeenschap. Waarin we ontdekken wat er allemaal nodig is om met 100 tot 150 mensen op een weiland te ‘overleven’. Met een heerlijke biologische keuken, toffe projecten, fantastische (akoestische) muziek en natuurlijk een groot olympisch kampvuur.

Willekleurig draait op 100% duurzame energie en gerecyclede materialen. Alle elektriciteit komt van de zon en wordt verzameld met grote zonnepanelen. En voor de verschillende projecten verzamelen we heel veel materialen die – met trots – bijna allemaal gerecycled zijn, door ons.

Willekleurig gaat over consuminderen en particimeren. Iedereen is crew op deze gathering. We bouwen samen, eten samen en vieren samen feest. Alle leuke mensen zijn welkom, jong en oud! Dus ook kinderen; Willekleurig is de ideale alternatieve vakantiebestemming.

‘s Avonds toveren we de camping om tot een plaatje uit een sprookjesboek en hebben we fantastische bands om bij weg te dromen of om volledig uit je dak te gaan. Vaak akoestisch en soms licht versterkt met zonne-energie.

Zelf iets doen op Willekleurig? Of meehelpen met één van de projecten? Graag, daar gaat het om tijdens Willekleurig! Een project, workshop of maaltijd koken voor 100 mensen? Doordat iedereen iets maakt, deelt of doet, is er veel te doen en te ervaren.

 

Comments are closed.