Minikleurig 2013

Wat is Minikleurig

Minikleurig is 4 dagen kamperen op een weiland. Eigenlijk net als Willekleurig – waar je op deze site alles over kunt lezen – maar dan kleiner en met minder georganiseer. Nog minder? Yes, nog minder. We zetten een keuken, chill-out, en wc neer, de rest is aan de mensen die komen, aan jou dus :)

Bouw je mee?
Er is ruimte voor muziekanten, activiteiten, zwemmen en alles wat je wilt delen met betrekking tot duurzaamheid en zelfvoorzienend leven. Van klein en schattig met naald en draad tot groot en stoer met windenergie (we hebben nog twee windmolens die niet helemaal af zijn, iemand die hiermee aan de slag wil?).

Wanneer?
Minikleurig duurt van donderdag 9 tot en met zondag 12 mei. Op donderdagochtend gaan we opbouwen en op zondagavond gaan de laatste spullen weer in de opslag. Meehelpen tot het einde? Of vanaf het begin? Heel graag!

Vet relaxed
Minikleurig is vooral samen en kleinschalig. We gaan met ongeveer 50 mensen kamperen en genieten van het o zo mooie Groninger voorjaar. Iedereen die Willekleurig leuk vindt is welkom!

De voorbereiding op z’n Willekleurigs
Ter voorbereiding hebben we 23 maart en 13 april twee bijeenkomsten. Om te kijken wie er allemaal mee bouwen en wat er gaat ontstaan. Hier kun je zelf iets inbrengen of je aansluiten bij Dat is namelijk aan iedereen die komt bij Willekleurig. En natuurlijk drinken we ook een borrel. Meld je aan voor de nieuwsbrief of stuur ons een mail voor nieuws over deze bijeenkomsten.

Wat kost dat?
– Een kaartje kost €50,- en voor mensen met een kleinere portemonee €40,-
– Voor kinderen een vrije donatie.
(aanmelden kan vanaf 1 april en nee dat is geen grapje!)

Hiervoor krijg je 3 dagen camping, avondeten, ontbijt en lunch (van donderdagmiddag tot zondagmiddag). Drankjes neemt iedereen zelf mee naar Minikleurig (er is geen bar maar het is wel leuk om te delen).

Kom je naar Minikleurig? Meld je dan hier aan!

Verder zijn er dit jaar ook workshops op Minikleurig en zijn er activiteiten voor kinderen!

Als je vragen hebt stuur dan gerust een mail naar welkom@willekleurig.nl

Comments are closed.